CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Saturday, 21 January 2012

a letter from me to you ~

. hmm . today nak cerita pasal adek aku c lily niehh :')




dea nie pandaii ..
palingg pandaii laa antara siblingg2 aku niehh ..
so sekarang dea form1 *da besa adek akak niehh :')
and dea sekarang masok boarding school .
untungg laa .. sekolahh menengah sains kuala selangor ..
unrung la sains . da la aku minat sains dohh -.-

ok lupekan , so . bukan tu aku nak cite .
ok memandang kan sekarang chinese new year ..
sumorang cuti seminggu kan same goes to her ..
semalam dea balik ..
nak d singkatkan cerita ..
aku cek cek buku dea tadi ..
then teselakk satu page niehh ..
so . she's write somethingg .. and you wanna know what ? :')

here there are ..


nur lily alya binti yazid
1 delima


    Mama ayah lily nak mintak maaf klau lily ada buat salah kat mama and ayah . 
lily da banyak buat salah kat mama dengan ayah . lily sedih sangat semalam sebab kene sambut birthday lily sorang sorang je . kawan lily 4 ke 5 orang je yang wish kat lily . 
sorry la kalau lily jarang call mama and ayah , jadual penuh pastu public phone rosak .
lily kadang kadang kalau sbelum tidur mesti teringat kat mama ngan ayah . 
walaupun baru seminggu kita tak jumpa . ade 4 ari ibubapa boleh datang tapi mama ngan ayah tak datang pon . lily faham ayah sibuk dengan kerja . dekat sini seronok sangat tapi selalunya setiap kali balik sekolah dapat jumpe mama ngan ayah tapi kat sini . 1 minggu sekali je dapat jumpe .
tapi lily takkan berputus asa , demi mama ngan ayah nak tengok lily berjaya , lily sanggup berjauhan denhan mama dan ayah .




________________________________________________________

you see ??
menangis kott aku baca ..
ye la . she's only 13 and for sure that letter she wrote with his heart ..
before dea tido for sure .. :'(
seriess aku sedihh ..
jadi tepk kat diri sendiri ..
adek aku blaja .
aku ? tak habis habis main main ..
hmm ..
taun nie dah la spm dohh ..

ok la back to our topic .
aku nie lua je kecoh , kasar blabla .
tapi aku sensetifff oooo -.-
senang nak nangiss -.-
haishh ..

aku sayang dohh kat kau lily .. :'(
blaja rajin rajin tauu ..
akak tau kau pandaiii :')
jangan nakal nakal -.-
blaja betol betol .
jangan jadi macam kakak niehh -.-

hadoyaiii . sedihhh dott .
dah ahh ..
kbye ~

0 comments: