CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Thursday, 26 January 2012

one more day :')

. hmmmmm

dear blog ,, aku da taktau nak cakap macam mana ..
sumpah ,, rendu sangadd kat dea :'(
harap sangadd satu hari nanti dea carikk aku balikk ,, :'(

susah la nak explain . susah nak cerita . susah nak terangkan macam mana ..
hari hari aku cube nak lupekan dea ..
tapi hari hari tu jugak aku tak bolehh :'(
muke dea , senyum dea , suare dea , macam mana aku bile dapat mecej dari dea , care dea , rambut dea , fragile dea , semua benda tu buat aku rendu kat dea .
rendu sangadd ..

ntah la .. aku taktau dea kat sane macam mana .
rendu aku ke . sayang aku lagi ke ..
hmm

kalau la aku ade superpower boleh tau perasaan orang , ape yang orang fikir .. kan bestttt ,,
T_T
ahh , aein ! stop talking nonsense , -.-

rabu aritu aku g mid ..
sumpah aku nangess mase nak balikk .
lagi lagi bile lalu kat roti boy tuu -.-
bile kitorang kua . sebelum balik mesti stop kat tepi roti boy tu ,
adeeb beli roti la . ktrg nak beli mineral la ..
kat situ jugak la aku mintak dea gula gula kapas wane biru biru purple tuhh :'D
hmm .. sayangggg .. kalau i boleh undurkan mase SUMPAH DEMI ALLAH i takkan cerita semua benda tu .
SUMPAH tak cerita ! T_T

waktu nak balik nak turun eskulator tu i saw perempuan with his ciga ~
rase benci sangadd .
benci pandang benda tu .
sebab benda tu la kite kadi macam nie .

tapi sebab benda tu jugak la aku jadi dendam .
aku lagi rase nak buat !
sumpah aku cakap .
aku tak main main nie .
kalau kau suro stop . sumpah aku tak buat dahh ..
nie kau buat aku macam nie ,
lagi la buat aku rase lagi nk buat .

huh .. anythinggg ..

semua takkan paham ,,

0 comments: