CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Tuesday, 13 March 2012

each day i feel like i need you more and more :'(

holla blog ! :'(

i'm kinda busy right now . sorry for only check on you whenever i need you . i'm not mean it .
elehh . kalau you terase pun bukannye i kesahh :p
haha . ok babyy . i'm just kidding .
soo .. this entry about what ? about who ?
hmm . still about HIM ..
ohh please god ! why it's SO hard for me to throw him far away from my mind ? T_T

it's been 3 month already . 3 MONTH -,-
14 december 2011
everything  ends here :')
sebenanye kann . am i make a right decision dengan mintak putus dulu ?
one of my friends said that i'm supposed to not to do that .
bia dea yang cakap .
tapi ntah laa ..
i got to emosional at that time kot and mungkin memang da takdir tulis semuaya akan
  STOP , HILANG dan TAMAT 
yaa . aku redha . gone is gone ..
there is nothing to regret walaupun sebenanya hari hari aku regret ,
sumpah demi allah aku tak tipu .
that was the biggest mistake i've ever made in my life . i ruin everything . yess EVERYTHINGGG ..
it's all my fault . aku yang destroy semuanya . aku yang buat . aku yang mulakan . yeeee  AKU !
this thing had teach me a lot . yess . A LOT ..
so . aku share . the moral of the story kat sini is .. -> bukan semua benda kita boleh cerita . even pada orang yang kau rasa 'dea ok' . yupp . honest is good . but not in all situation . i've learn something from this .
and i think i've swear to my self . that my secret would only be MY secret . nobody will know and i'm not gonna share it with anyone ..

hmm . sumpah tak tipu aku engad dea ok .aku engad dea boleh terima . ok . i'm WRONG .
dah laa . macam aku kate tadi . nothing to regret , benda dah jadi . 
let by gone be by gone .
just go on with your life . forget the past . and smile like always ..

yaaaa .. i wish i can !
but the point now is . i CAN'T ! 
makin aku cube nak lupekan dea .. makin dea haunt aku ..
and this thing make me feel like ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH . I STILL LOVE HIM EVEN I TRY TO DENY IT A MILLION TIMES ! THE MORE I TRY TO FORGET HIM .. THE MORE I MISS EVERYTHING ABOUT HIM ..
yaaa . its true and you will never understand me .
no matter how much you say you know and you feel it .
only me , myself and i . 
if only you were in my shoes then you will know how suffer i am :'(
i'm through all this thing alone . nobody with me T__T

3 MONTH honey .. 3 MONTH !
this 3 month sikit pun tak kurang sayangg aku kat dea .
makin sayang ade laaa ..
bile aku pk2 balikk . selame nie aku macam tak appreciate langsung ape yang dea buat untk aku .
sekarangg bile dah jadi macam nie . baru aku rase macam ..
YA ALLAH . WHAT HAVE I BEEN DOING ? T_T 
kadangg kadangg allah memang saje bagi those thing yang kite taknak berlaku supaya kita boleh pk balikk ape je yang kite dah or kite buat selame nie .
yaa . it's a BIG THING . i'll take a lesson from this ..
trust me zul . if you back with me . i swear to god . i LEFT those thing behind and SWEAR i'll never do that again . keep my word ..
i will never stop lovingg you ..

i'm typing this with all of my heart . i can't stand anymore . i need something to burst all of my feeling , all of things that keep disturbing my mind this 3 no , 4 month . *bcouse you start tak layan i 1 DECEMBER 2011
huhhh . sangad lega . sumpahh :D
i'm done :)
sincerely from you girl ,
aein ;')

wednesday / 14 march 2012 / 3.45 am .


*sorry BI ntah pape . taip pukul 3 pagi kott z.Z


continue ~


today . 15 / 03 / 2012 . 1:36 am
i think i change ^^
aku cerita kat aan semuanyaa . yesss semuanyaa ^^
and i think he's right . err korang nak baca ? eRR . mm . takpayah laa ^..^
bia benda tu jadi antara aku dengan aan je :p hahaaaa

tapi for sure . benda nie jadi macam nie pun sebab aku jugakk ! haihh -,-
ye  memangg . semua sebab aku . pape ntah aku nie . dah la . sukaty dea laa ..
dah .. from now on . aku taknak kacau dea dahh .
insyaallah laa aku takkan text , miscol ke call ke and so on yang melibatkan diri dea .
lupekan dea dan teruskan kehidupan aku macam biase .
macam sebelum aku kenal dea ^^
thanx aan . thanx sangad sangaddddddd . hmm ^^
betol la . i make a right decision dgn cerita kat kau .
naseb baek kau IM aku dulu ..

hmm .. aan change me .
akhirnyeeeeee xD
berubah jugak kau ain ^^
harap harap otak , hati , jantong , paru paru , limpa dan semua semuanya tenang la ye lepas niee .
mata .. dah takpayah nak produce airmata lagi dahh :p hahaa

ok . senang hati ! :D
time for sleep . gudnyte . err no . mornight :D
morning + gudnyte = mornight ! haha


dah dah . baibaii my lovely duvey blog .
i love you . i'm gonna miss you ..
haii sumpah hati rasa lapangg ^^


ok bye .
sekian terima kasihh  :)






0 comments: