CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, 11 May 2012

02 . 05 . 2012


02.05.2012     rabu ..
so hari nie adalah hari pertama sekolahh dalam bulan yang baru ... bulan mei :)
5 bulann :)
first - batch spm 2012 cuma tinggal 5 bulan je lagii :)
second - dah 5 bulan aku break dengan dea :) 5 bulan lebihhh .. 6bulan laa senang cerita . dea start tak layan aku pun 01.12.2011 .. so . kira laa . 12 , 1 , 2 , 3 , 4 , 5 .. 6 bulann :')
tak sangke aku dah berjaya fight dengan perasaan aku dah 6 bulann .. congrats ain ! :D
tapi yang nakk tak congrates nyee aku still tak boleh nak lupekan dea walaupun dah 6 bulann kitorangg breakk ^^  parahh takk ?? haha . takk kott . areeni lagi laaa .. makan masa 2 tahun kott nak lupekan ex dea . lagi lama :o
bulan depan .. dah masuk bulan 6 .. kalau sampaii tarikh 06.06 bermakna genap laa setahun kami bersama .. KALAUU TAKKKK .. ;)
tapi tu semua takde maknenyee dahh -.- tak tipuu dohh . setiap bulann aku tak bolehh lupa bile sampaii tarikh 6 tuu . teringinn laa .. dalam satu bulan tuu .. aku tak engad ape ade bile sampai 6 haribulann tu .. teringinn sangadd . SUMPAH ... harap harap laa aku boleh lupe satu hari nanti .. aminnnnnn ^^
mesti sedihh dohh .. bile kitorangg yang suppose setahun hari tu nanti in reality still tak betegur .. or yang lagi worse dah takde ape ape hubungan :'D omg .. so saddd x'D saba je laaa ^^
can i wish for a miracle before the day ? :')

heyy guys .. i have a story that i need , must and want to share ...

korangg nak tauu takk .. act kann . aku nie sebenanyee sumpah tak tipu .. aku dah taktauu ape perasaan aku sekaranggg yang sebenanye kat dea .. tak tipu dohh . rasa macam kosongggg .. aku taktauu laa aku nie sebenanye sayangg dea lagi keee .. nak dea lagi kee .. ntah , taktauu dohh ... aku rasa macam aku dah pasrah .. dah redha .. lepas tu hanie cakap ' biasa la tuu ain . selalunye memang macam nie laa . bile kite dah redha macam nie time tu laa nanti dea datang carikk kite balikk . tak tipu dohh ain ..' bile kite dah redha time tu laa dea akan datang carikk kite balikk ..
aku cerita kat fa , syera , aina dengan areeni semua .. aku cakap laa aku dah taktauu ape perasaan aku sekarangg . hanie cakap aku ego . benda sekarang bukan ego . memangg hati aku dah taktauuu nak rasa apa ... aku cakap kat diorangg .. tapi tak tipu laa . memangg aku rendu dea ... memangg aku teringadd dea .. tapi taktau laa . aku memangg taktauu dengan perasaan aku sekarangg nie .. then fa cakapp 'kau still teringad dea kann ? kau still menangiss pasal dea kann ? tu maknenye kau still sayangg dea .. wehh ain .. kite takkan menangiss untukk orangg yang kite takk sayangg laa ..'
aku macam ..... hmmm betol laa ape fa cakap tuu .. aku agree dengan ayat dea yang last tuu . kite takkan menangiss untukk orangg yang kite tak sayangggg . betol laa kann . kalau kite tak sayangg buatpe kite nak nangiss pasal dea .. mungkin betol laa kott .. secara keseluruhannya mungkin aku memanggg kata aku takdee perasaan kat dea . tapi dari hati aku yang palingg dalammmmmmmmm mungkin yeee .. tanpa aku sedar … kan ?? :') 


ade sorang akak tu cakap camnie kat akuu

tolong jangan macam bodoh nangis sebab DAH 

PUN hilang dea ..
but please .. nangess sebab TAKUTT hilang dea .. J
ye laa kak .. tapi saya dah hilang dea dah ponn sekaranggg :’) .. sekarang nie saya Cuma kene move on kan hidup saya .. and forget the past . there’s nothing to remember .. past is past .. he just a boy that used to be someone who’s really important to me one’s ago J
step forward ain . you still had a long journey .. your destiny is never tied to anyone .. enjoy your life ..
there’s a lot of thing that you can do then think about this ridicoulous fact .
I hate myself for being in love with you .

Xoxo .
LOL
Aein ,,


0 comments: