CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Friday, 11 May 2012

07 . 05 . 2012


heyyo guys ^^     07 . 05 . 2012 .. and i'm still alive . syukur alhamdulillah :D

9:36 pm . terasa macam nak mentaep laa :p jadi saya mengambil keputusan untuk mengeluakan laptop dan memulakan misi saya untuk menulis blog tentang apa yang saya rasa sekarangg .. awak rasa saya rasa apee ?? :p hahaa

ok .. sekarangg .. saya rasa .. saya rendu dea -.- saya benci dea .. tapi saya rendu dea .. saya rasa macam nak fuck dea .. tapi saya masih tak boleh nak lupekan dea ... :/

harinie 7 haribulan .. awak awak semua ... awak awak semua pun mesti engad kann ?? semalam kann .. kalau takk kitorangg da 11 bulann dohh ;x   saya rendu deaaaa T_T      
tibe tibe saya macam teringadd suara dea . macam terdengar dengar .. hahaa     saya rendu laa awakkkkkkkk T_T   saya engad lagi sekarang dah nak pukul 10 . dulu time awak duduk asrama around 10 something awakk mesti akan call saya . hari hari ! walaupun sekejap .. awak mesti akan call saya .. sampai kadang kadang saya rasa macam malas nak angkat . haha
yelaa . dah kadang kadangg awak call time saya dah tido .. tetido sebab penat tunggu awak :'(
ok stop it ain . cerita lama ponnn -.-

ok . guess what .. pagi tadi aku buat sesi luahan perasaan dengan adalah sorang kawan cina aku nie ... she's really help .. thanx sammy ^^
yaa . dea nampak macam tak agreed dengan apa yang zul buat . i mean . tak suka kott . entahh ..
tapi dea cakap cara zul tuu memang nonsense .. dea pun suruhh aku look forward .. tapi dea cakap ...
 'if you want to start a new love , make sure you clearly forget your first love . if you still love him and one day he come back for you , thats mean you hurt your next boy'
yaa . she's true .. hmm
others .. aku tanye dea wether aku should terima dea if satu hari nanti dea carikk aku balikkk . and this is what she said .. 'don't accept' .
aku tanye adek aku . macam mana ea kalau satu hari nanti zul carik akak balikk ? then dea jawab ..
'dea nak carikk kau balikk kee ?? een tengok macam takk jee' .. aku diam .. kannn .. kadang kadang aku pun rasa macam tuuu ..
tapi bile aku tanya kawan kawan akuu .. samaada yang dah penah jumpa or tak penah jumpa diorang semua bagi respon yang sama . positive .. 
'kau pecaya laa ain .. nanti dea akan carikk kau balikk .. lelaki selalu macam tu laaa .. kau saba jeeeee'
tuan selalu cakap .. 
'kau terus jee sayang zul ainn .. eii tuhan tu akan tolong laa orang orangg yang macam nie ainn .. allah akan tolonggg'
tapi its different dengan syera .. dea punye jawapan sebaliknyee .. i mean bile aku tanye dorang dulu .. DULU laa . bile aku tanye zul tu sayang aku lagi takk ?? dea engad aku macam mana aku engad dea takk ?? syera punye respon .. 
'ntah laa ain . aku tak rasa laaa dea engad kau blablablaa semua'
hmmm .. memeningkann ..

i'm copying this kat twitter .. just for fun untuk korang baca ...
______________________________________________________________________

<3 When someone comes into your life, ALLAH sent them for reason either to learn from them or to be with them until the end.
<3 Jika peluang dilepaskan dari tangan kita,memang susah nak dapat balik hati dia.
<3 Nak tahu kenapa saya susah nak lupakan awak? Sebab saya masih sayangkan awak. Yep. Awak.
<3 Seseorang yang sentiasa memberi kata2 semangat dan perangsang kepadamu,ketahuilah tatkala itu dia sedang menyulam hatinya yang RETAK SERIBU.
<3 Awak sebenarnya dah pun bagi saya harapan. Sebab tu saya susah nak lupakan awak .....
<3 Jangan terlalu meletakkan harapan tinggi pada sesuatu yang belum pasti, kerana jika tidak diperolehi, pastinya kecewa sekali di dalam hati.
<3 Lelaki yang HEBAT adalah lelaki yang mampu MENJAGA satu HATI dan SETIA pada satu HATI untuk selamanya..
<3 Couple. Break. Perempuan menangis. Lelaki bajet tak sedih. Perempuan moved on. Lelaki mula cari perempuan tu balik. What a life.
<3 The best feeling comes when you realise that you're perfectly happy without the people you thought you needed the most.
<3 I may look happy, but you have no idea what's happening inside me.
<3 The heart feels what the eyes cannot see and knows what they mind cannot understand.
<3 Don't worry about your past. There's a damn good reason why it didn't make it to your future.
<3 Your first mistake was leaving me. Your second mistake was giving me the chance to realise that I could live a better life without you.
<3 If you miss an opportunity, do not cloud your eyes with tears. Keep your vision clear so that you don't miss the next one.
<3 Sometimes, you have to give up on people. Everyone that is in your journey is meant to be there, but not everyone is meant to stay.
<3 The prettiest smiles hide the deepest scars. The prettiest eyes have cried the most tears, and the kindest hearts have felt the most pain.
<3 The 3 C's of life: Choices, Chances and Changes - You must make a choice to take a chance or your life will never change.
<3 We become what we think about. Control your thoughts and you will control your life.
<3 When someone sees you at your worst and still thinks you look your best. That is someone worth keeping.
<3 Try not to focus so much on needing someone, and focus on being the one someone needs.
<3 A smile can hide the truth, the mouth can whisper lies, but the eyes always reveal what's hidden below the surface.
<3 You can close your eyes to things you don't wanna see, but you can't close your heart to the things you don't want to feel.
<3 AKU TAKKAN SUKA KAU LAGI LAH DOH PERGI JAUH-JAUH AH. #14.1.9.13
<3 I may not be perfect but I am always me!
__________________________________________________________________________

Tibe tibe kann .. aku terpikir .. the ONLY way nak lupekan dea cepat is dengan HILANG INGATAN …
Gile kann ?? hahaa . its sound fucking ridiculous tapi yaa ... tapi tuu laa yang aku tengah pikir xD
Awesome nyeee kalau aku boleh lupekan dea in that wayyyy !! xD
Boleh takk kalau aku nak doa supaya satu hari nanti aku excident then aku hilang ingatan ..
nanti bolehla aku lupekan semua masaalah aku , aku boleh kosongkan otak aku , aku boleh mulakan hidup baruuu ..
Kalau aku pulih pun satu hari nanti aku tetap TAKKAN engad sape tuu mohd zulfazli . orang lain aku engad . tapi sampai dea JEM , hahaa .. omg . alangkah indahnyaa duniaaaa xD
Aku nak laa macam tuuuuuuuuuuu … tapi how dengan spm aku ?? nak sangad otak kosongg kann . haa .. dengan kertas kertas exam sekali kosongg jap giii :p hahaaa
Problem laaa -.-
So . sebagaii conclusion nyee . dengan harapan yang besar . saya nak mengumumkan yang saya tengah minat 2 jantan nie . hamboiii kelass kau jahh . 2 tauuu …
Aku taktau nak choose yang mane satu nie . takut kalau terima yang ‘nie’ menyesal tak ambik yang ‘tu’ pulakk ..
Haihh .. problem ..

Aku ada terbaca kat mana ntah . budak nie taip : - 
CINTA yang datang dengan sendiri , akan kekal abadi .. CINTA yang dicari akan cepat pergi
Sooo .. the other main reason why aku still single sampai sekarang is because .. aku TUNGGU benda tu datang sendiri .. aku takkan carii .. TAKKAN  carikkkk ..
Sama macam waktu aku dengan zul dulu .. benda tu datang sendiri .. aku tak carikk takk apee ape ponn .. tibe tibe dea ade kat situ .. kitorang tak banyak cakapp ponn .. tibe tibe balikk mecej mecej and mecej dan terjadilahhhhhh . hahaaa
Slowly jee benda tuu ^^  .. aku penah baca seorang pakar motivasi nie ade tulis dalam buku dea . bukan fadzilah kamsah sape ntah nama dea .. dea katee …
cinta yang datang dengan perlahan akan pergi dengan perlahan’ .. nampak tak konsep deaa ?? haha
Yaaa .. dan itulahh yang sedang terjadi pada dirikuuuu .. perlahan perlahan perlahana dan sangad perlahan tapi menyakitkann -.-
Aku dah bosan dengan benda nie . tapi aku tak boleh nak buat ape ..saba je laaaa . try untuk membusykan diri .. that’s the only thing that I can do right now ..
I had no idea lagi dah .. haha
Thanx read .. leave a comment if you had something to say .. komen anda sangad dihargaii J
LOL ,
Aein <3

0 comments: