CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, 28 May 2012

26 . 05 . 2012


26 . 05 . 2012 ..
hmm . you know what ?? sekaranggg adalah waktu yang paling ditunggu tunggu oleh semua budak budak sekolah .. cuti sekolah .. ~
so . harinie hari sabtu .. hari pertama cuti .. and as usual . semua budak budak asrama akan balik termasuk la adek aku dannnn .... dannnnnnnn ~ zul .........
aku taktau laaaa ... bila aku tau dea balik kannn .. aku rasa macam dea dekat jeeee dengan akuuuu ..
maybe sebab dea boleh tau everything yang aku buat through facebook , blog or twitter kot ..
bila dea kat asrama aku boleh nak lupa dea .. tapi bila dea balikkk .. hati aku nie macam mengada ngada pulakkk .. start laa nak rendu rendu bodohh bagai . sakai mak anjengg . ei bengang akuu . takpayah nak engad dea lagi boleh takkk ??
he is your past ain .. your PAST .... tolong laaa . forgive and forget ... FORGET ~ hishhh -.-
nak tau takk apa yang aku asyik terpikir dari tadi ??
11 hari lagi kitorang nak SETAHUN .. setahunnn . 1 year .. 1 taun ..
aku rasa takutttt sangad .. tak tipu ...
macam mana laa nanti kalau sampai 'setahun' tu eahh ..
dengan tak bertegur nye .. or yang lagi worse macam yang aku penah cerita dalam entry entry aku yang sebelum nie . again . or yang lagi worse kitorang dah takde pape ..
macam mana aku nak face situation tuu bile tibe masanya nanti .... ?? 11 days left dohhh ...
takut sangaddddd . hmmm
tolong laa ya allah . sibukkan laa diri aku masa haritu .. buat laaa aku lupa pasal benda nie nanti ya allah . tolong laa . aku betol betol nak lupakan . aku betol betol nak buang .. jangan laa bagi aku engad nanti ya allah T_T
tolong laa tolong laa tolongggggg laaaaaaaaaaaa :'(
aku taknak engad :'(
aminnnnnn n.n
aku taktau laa kenapa dengan hati aku nie .. tapi aku rasa nak sangadddddd pegi mid ...
taktau kenapa .... tapi maybe aku tak pegi kot . ntah laaa .
aku rasa mesti nak jadi something dohhh ...
bedebar debar jee dari tadiiii ....

0 comments: