CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, 4 June 2012

saya rasaaaaaa ........

so .. hye korangggg . hye hye hyeeeeee .. *lambai lambai tangan ala ala miss world .. hmm
so so so .. ohh ok .. sebenanya bukan dea yang letak call aku malam tu .. tapi .. ntah TERletakk sendiri kotttt -..-
malam tadi dalam pukul 11 lebih macam tu aku terasa macam nak stalk fb dea .. mana laa tau ade new status ~
orang kata kejap bukan suruh disconnect ... k takde kedit nak reply .. sorry ..
lepastu aku macam ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh *sigh sambil tersengih sengih
see see see .. alu nie sangka buruk jeeeee .. aku engad dea yang letak dohh ..
aku tak call dea balikk .. sebab aku takot ye laa dea letak call aku mungkin dea tanak cakap dengan aku kott ..  *masa tu laaaa ..
aku text dea masa haritu .. lepas dea letak aku macam haaa ? haaa ? terpinga pinga kau tauu . aku dah laa neves gila . cuak dohh sumpah tak tipu .. nak tunggu dea angkat tu macam aku flashback balik time aku main flying fox kat kem sampai nanges nanges trauma fobia bagai . haihh -.-
yeee . aku  GAYATTT -..-
lepas tu aku text dea  aku cakap --> ??? o.o
aku tunggguuuuuuuuuuuuuuuu jee . lama wehh aku tungggu ..
sumpah tak tipu menangis kot aku tunggu dea reply ..
aku terus macam ... hmm ok memang betol laa dea taknak cakap dengan aku kott T_T
takpe laa . aku taknak calll dea lagi dah lepas niee :'(
aku menangis sampai tertido wehhh .. time tu aku rasa memang dea laa lelaki paling kejam kat dunia niee sebab buat aku macam tuuu T_T


esoknye .. which is malam semalam ............
aku usha fb dea .. then nampak status yang aku cakap kat atas tuuu .. aku ponn terus tersengih sengihh macam kera dapat bunga :D *wowooo . ade peribahasa . kalau buat karangan macam nie kompem A dalam tangan . haha
k k seriess . pastu aku pon .. gelak sorang sorangg . dalam hati eishh . ain ain ,,, tu laa kau .. pk burukkk jeeeeeeeeee .. tengok .. side kau kau engad dea letak .. side dea dea engad kau letakk .. hoho
k k .. aku pun tanpa berfikir panjangg terus laa amik hp sambil sengih sengih dan terus laa mengcall dea :D
k k k . dea angkat . perasaan : omg omg ! rasa macam nak tecabut jantung akuu . rasa macam nak kene heart attack ! and .. kami pun memulakan la conversation kami ^^
as usual .. macam conversation yang sebelum sebelum nie .. sayang nya kami masing masing taktau nak cakap apa :')
aku cakap kat dea eii bukan dulu you ke yang banyak tanya .. tanya laa pape :D
tanya apa ? taktau laa nak cakap apa . kosonggg .. *k k k denga dea cakap macam tu aku rasa macam nak nyanyi je lagu najwa latif - kosong tuu . sumpah wehh . haha tapi takpe ahh . aku kuat kan semangat :D
cakap je laa pape . you kan dulu banyak benda you slalu tanya . tanya laaa pape :D
tu duluuuu .. taktau laa nak tanya ape ..
aku macam .............................................................................................................
ohh .. mm takpe laa . then kami diam lagi .. diam lagi .. dan diam lagi .. sampai dea macam bosan kot . entah .. aku rasa macam besalah sangad dah buang masa dea . ntah sebenanya time tu dea tenga buat something kee . pastu aku pegi call .. mengganggu dea . tapi dea takkde laa . tak buat pape la .
alaa kadang kadang cakap je takk tuuu ;3

k k . pastu .. kitorang sembang sembangg .. dea macam lifeless dohh sekarangg .. kesian je aku tengokk ..
aku rasa semua sebab aku .. aku yang banyak spoil kan hidup dea .. dulu sebelum kitorang kenal masing masing mesti bahagia dengan hidup masing masing kann .. nie lepas dah kenal .. pastu ade konflik . break plak tuu . masing masing still ade feeling .. nak belagak macam takde pape .. tu yang buat hidup jadi tak tentu arah tuuuu .. dea cakap nak pindah dohh . aku tanya nak pindah mana . dea cakap terengganu ke ... jepun kee . mana mana laa . janji jauhh .. aku macam ohhh .. mm AKU TAKTAU NAK CAKAP APE DOHHHHH !!! T_T
time tu sumpah tak tipu aku rasa macam uselesss gila .. aku nie tak guna langsung ! sepatutnya banyak benda aku kene tanye semalam sebab banyak benda yang perlukan kepastian . tapi .................. aku macam . aku  blank dohhh . aku taktau nak cakap ape .. speechless . hilanggg . kosonggg .. takde pape .. bila aku rasa aku nak tanya dea aku macam .. aku  tak beraniiiiii T_T
aku memang tak guna dohh ! T_T

then .. aku tanya dea .. esok you kelua ke ? then dea cakap takkk . aku terus dengan kepantasan kilat terus tanya  KENAPA !!! ? 
dea cakap dea nak pegi pahanggg :'(
aku dahhhh .. start menangis dalam hati . ecehhcehh -..-
ade dea suruh aku date dengan adeeb ? sakai betul -.- aku nak date dengan kau bukan adeeb :'(
aku tanya dea buatpe ? dea cakap ikot family .. bercuti ..
aku macam .. KENAPA ESOKKKK !!
TAU TAK ESOK ADE APE ??
KENAPA MESTI ESOKK !!! KENAPA KENAPA KENAPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!! 
sumpah laa . time tu aku dah start sedih gilaaa .. hmm

ya allah ya tuhankuu .. aku dah gembira . dah happy . dah senang hati dengan apa yang kau tetap kann haritu  .. aku letak high expactation untuk esokk .. kitorang suppposed to be SETAHUN esokk . sumpahh . gembira sangad .. dapat jumpa dea . and maybe aku boleh slowtalk dengan dea .. tanya dea semua .. tapi .... tibe tibe jee . dea boleh pulakk la nak pegi pahanggg ....... k aku sedih k aku sedihhhh :'(
aku sampai rasa macam , yaa alllahhhhhhhh .. kenapa laa kau buat aku macam nieeeeeeee T_T
tibe tibe aku rasa aku macam memang takde harapan dengan dea :'(
ok . aku engad aku dah takde perasaan kat dea . tapi ... ok . sebenanya aku sayang deaa lagiiiii T_T
aku nak kitorang yang dulu !
i miss the old us ! T_T

lepas dah letak tuu .. and ohh ya . nie kali kedua aku calll lepas cakap 'bye' tak cakap pape :p
haha . dah takde i love you i love you dah . k aku rendu x'D
lepas letak tu aku terus nangiss .. aku rasa macam aku tak guna ! dengan lepas denga dea tak boleh pegi semua .. aku gila gila aku nanges sial .. aku sampai dah taktau nak pk apeee ..
and aku tido awal kott semalam . kul 2.30 pagi .. sebab .. sebab ... aku sedihhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! haa . benci benci benciii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
farinah adalah orang yang paling exited selepas tuan nur syafikah ..
diorang pun mesti kecewa macam aku kalau aku cite pasal benda nie :')
dah laa . aku taktau nak pk ape dahh dohh .
sometime .. i felt like . it's better if someone kill me right now . dying is the best cure HO HO ..
kbye .
*tutup muka

p/s : memang betul betul macam lirik lagu blog aku dah nie ..
harapan menjadi layuuu -.-
kbye *buat muka


k tension -..-

0 comments: