CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Sunday, 1 April 2012

♥ story of us ♥

ok hello hello ^^
today .. dengan penuh perasaan dan dengan penuh keyakinan ..
aku nakk cakap :
yee . memang betul zul was in a same situation just like me ..
now , semuanya dah terjawab ^^
dea memang tak boleh lupekan aku ^^
rase puas hati sangaddd ^^
mane aku tauu ?
aku tauuu laa :p
aku ade proove :p
tapi tak banyakk laa . tapi tu pun dah cukup .. ^^
hati rasa tenang dan lapangg sangattt sekarangg :)

korang nak tau jugak ?
kfine kfine . i'll show you ..
before that . ok .. semalam aku IM timah . mintak link twitter zul . and yeahhhhh . i got it   ♥
lepas tu . aku terus guna twitter adek aku untuk follow zul .
ok petang aku follow . malam dea follow adek aku balik ..
adek aku bukak .. then dea cakap . 'kak , tengok nie'
aku pun tengok la . tekejutt aku . dea ade . tak silap aku 7 hundred something tweet .
abes aku baca semuanye ... haha
and ok . aku tak sure la tweet tu semua untuk siapa .
tapi nie la yang  aku copy .
tweet yang agak agak membuat aku sedikit dan agak confess ;s

_________________________________________________________

I wasnt mengorat her! Saja friendly2 sket, i still in love with 


u crush, dont worry -_-


:: ok aku tak sure crush tu siape -.-

__________________________________________________________

Ngorat Pompuan laen Sebab nak lupakan crush?? Wtf 


Hypocrite Gila aq!!

:: lupakan crush . ok . so .. korang rasa ???

___________________________________________________________


You can do it zul! You can overcome anything! Go get her! 


Thk for the advise friend but no thk -_-

:: ok . yang buat aku rasa tweet nie untuk aku .. aku punya andaian laa .
nie yang aku rasa . maybe dea cerita kat kawan dea pasal aku . or pasal story kitorang nie . then kawan dea cakap just go and get her . lepastu dea cakap . thanx for the advice friend . but no thank ..
boleh jadi kannn ??? :(

____________________________________________________________

I wish i could delete her out off my head, and then restore 


after spm -_-


:: mungkin dea nak delete aku dari mind , hidup dan hati dea . then dea nak carikk aku balik after spm .
pun boleh jadi kannn ??? 

____________________________________________________________

Nape aq x leh suka pompuan laen selain dia!! She is just too

 impossible to get.. T_T


:: aku tak sure laa if dea sebenanye nak taip get or forget -.- . taktau laa kalau dea sebenanye nak cakap yang budak yang dea suka sekarang nie susah nak dapat or ape kann . ntah la . aku taktauu . nie semua aku rasa je .. tapi makna sebenar , untuk sape statement nie .. cuma dea je yang tauu .. :(

____________________________________________________________

Bila lah aq nak stop thinking of you? Damn!! Aq dah tired!! 

Get out of my head!! Let me move on!!

:: ok . tak tipu . aku rasa nie untuk aku .. see that ?? dea still tak boleh lupekan akuu :'D
tweet nie pun sama :'D

Bila ada org ckap pasal crush nie,sumpah aq teringat kan

 dia...

:: untukk aku kann ? :'D


It been 3 months since u invaded my head... Bila kau nak 

keluar!! Aq dah penat Asyik terpikirkan kau!! 

#IamGoingCrazy

:: aku yakin nie untuk aku sebab ade line it been 3 month . 3 month ..
still engad about 3 month ? yaa , da 3 bulan kitorang break . no . it's not 3 actually . it's 4 -.-
zul lupa la tuuu -.-
________________________________________________________

Wish my crush ada kat sana main bowling sama2... tgk 

wayang sama2...

:: :') aku taktau untuk sape .. aku rase dea guna double meaning dohh untuk pekataan crush tuu -.-
   crush tu macam untuk aku .. macam untuk budak yang dea suka . haihh . entah laa -.-

________________________________________________________

Through my investigations... My opponent is a very tough

 one.... Damn... X de peluang aq nak try dia... Sienz



Dia Dah Suka org Laen?? Fine by me... as long i can still see

u.. :D #JelesJgak :(




Everyday dia tegor aq... sumpah bahagia.... but still... it is 


impossible..... #GigitJariJelah


:: ok . see that ? dea tengah minat someone :')



Wow!! She look Soo Freaking Adorable!!! Wtf!! Argh!!! But 


.... i only can see her from miles away.... It is impossible to


have her....


:: ok . yang nie aku rasa dea cakap kat orang lain . sebab aku rasa dea cakap kat budak yang dea tengah suka sekarang , yaa .. miles away sebab teknik .. asrama kann . mana boleh campur sangadd laki perempuan .. tengok dari jauh boleh lerrrrrrrrrrr . so , i only can see her from miles awayyyyy  -.-
______________________________________________________

I will w8 for u as long there is still a chance for me, even if 

it is 1%

::       taktauuu laa :') yang bawah nie pun sama :')


siyesly.... u look soo cute everytime i saw u... Even ur photo 

look incredibly Gorgeous.. Maybe that why iam fall for u...

:: taktauu laa :') aku tak sure untuk sape . tapi yang buat aku rasa ade macam untuk aku sebab . dulu dea selalu cakap aku gorgeous , pretty , cute , cantik , comel .. semua laaa and dea suka cakap aku perfect :(
 _______________________________________________________

Alhamdullilah Back home safely.Why my crush suddenly 

appear in my head when iam on my way home and almost

 resulting me to ran into a car -_-


________________________________________________________



 so ,
dah baca kann ?
panjang la siot . haha
macam happy tak baca ? happy kan ? :'D
so korang rasa macam mana sekarangg ?
kasi aku feedback eahh :')
bila aku tau dea pun sebenanya stilll tak boleh lupakan aku .. aku rasa macam ..
fuhhhhhhhhhh . lega sangadddddddddddddddddddddddd :D
rasa macam whoaa . aku dah tak risau .. 
aku dah tak risau sebab aku tau . dea sebenanye pun masihh tak boleh lupekan akuu   ^^ 
ok . tak tipu . dada i rasa lapangg nyahhh . tak kuasa makk xDD
tapi kann . tibe tibe sekarang aku rasa macam ..


aku dah taknak engad pape dah pasal dea ..
aku rasa macam nak delete je semua gambar aku dengan dea ..
naseb baek semua mecej dah delete .
no bukan aku delete . auto delete kott ..
tapi sumpah tak tipu . beratus ratus mecej dalam fon aku tu cuma mesej zul je yang terdelete .
takde satu pun yang tinggal . awesome kan ? ;)
masa mula mula tu tipu la tak sedih .,
tipu la tak rindu ,
tipu la kalau aku cakap aku tak marah ..
habis aku tengking adek aku ..
aku tuduh dea delete .
time tu aku rasa nak lempang lempang je muka dea ..
tapi dea sumpah laa kak . demi allah adek tak delete pape punn .. adek mane tauu .. adek main game jee .. *yang pena pegang hp aku . adek aku main game disco dohh >.<
aku nak marah dea pun macam tak masuk akal .. sebab dea darjah 2 ..
and lagipun mecej mecej yang tedelete tu semua mecej zul sahaja .
aku taktau laa mecej lain ade ke yang tedelete .
tapi for sure mecej zul memang takde  .
pelik kann ? yee . pelik tapi benar  

haihhh . tetibee rase macam rendu laaa kat dea , tak tipuuu :'(
rendu sangadddddddddddddddd :'(
bile aku tau aku ade chance macam nie .
tetibe teringadd .. tetibe aku TERberangan ..
macam mana kalau satu hari nanti aku TERjumpa dea ?
pehhh . memang insyaallah tanpa berfikir panjangg aku terus pelukk dea kot .. >.<
omaigoat omaigoat .. dosa dolll >.<
alaaaamak cane eah . alaa . sekali tu jeeee .pastu tak buat dah .
alaa peluk pun bukan saje saje .
it just one of a way nak show our expression . real expression .
how tekejut nya kita ,
how sedihnya kita ,
how gembiranya kita ,
how besyukurnya kita 
ya allah . harap harap laa allah pekenankan niat aku nie satu hari nanti .
tak ya allah . kalau boleh secepat mungkin :(
dah rendu sangadd nak tengok senyum dea :')
dah rendu sangadd nak dengar suara dea :')
dah rendu sangad nak jalan sebelah dea :')
dah rendu sangad nak cakap dengan dea :')
dah rendu sangad nak tengok mata dea :')
dah rendu sangad dengan tinggi dea :')
dah rendu sangadd nak rase tangan dea yang lembut tu :') *cewahhhhh xDD nama lain (pegang tangan)
dah rendu sangad nak pusing pusing satu mall dengan dea :') *tawaf
dah rendu nak main bowling dengan dea :')
 ok . rendu sangadddddddddddddddd . taktau nak cakap cemana :')
hmmmm mohd zulfazli .. i do miss everything about you so fucking damn much ! :'(

so . ok . aku update blog sambil berFB ..
and aku dapat satu feedback dari sorang kawan aku 
yang mengatakan dea menangis baca blog aku entry 'just go with the flow' *klik title tu untuk baca 
haha . korang nie kelakar laa .
bukan sorang menangiss . entry aku yang sebelum sebelum nie pun orang menangis jugakk . 
sedihh katanyeee -..- 
gile laaa .. penulisan aku boleh mempengaruhi orang dohhh . kehkehhhhkehh *ketawa jahat -..-
ok . for those yang setia membaca . thanx korangg .
and do keep following and do keep wait for my another entry ..
idolapchiuolls 


♥ LOL ♥ thank you so sooo muchh !
            ~ aein :) ~











4 comments:

Falina Hassan said...

nice blog....likeee it..
just come n see my blog too....

nurul nabila rahimi said...

nice blogg aein ! terbaikk ! hehe :)
jangan lupew singgah blog sya pulok yee :D
http://domoahakz.blogspot.com/

ohhmy aein said...

thanx falina ..
yaa i will :)

ohhmy aein said...

thanxx nabilaaaa .
yaa i will :D