CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Monday, 28 May 2012

15 . 05 . 2012


15 . 05 . 2012 - selasa
hyeee ^^
today i'm even better than yesterday ^^ congrats ain ;DD
so .. aku dah tak rasa pape .. i mean . aku dah taknak kesah dan ambik tau pasal dea dan kawan kawan dea semua except man kebil ;) *kawan lama time f1 dulu
aku memang tengah empty gile sekarang nie . kalau engad ke tengok gambar ke memang dah tak rasa pape dahhh .. sumpah tak tipuuu .. memang tak rasa pape ....
nak carikk orang lain dah sekarangg . kalau dea boleh carikk orang lain kenapa aku tak boleh kann ?? ;)
sekarangg . aku cuma nak tunggu bile dea nak mintak maaf or maybe say something kat akuu . something mean anythinggg .. pape je laa . maybe tego aku kee . wish me luck for my spm ke .. wish time bday aku nanti ke .. anythingg .. aku tunggu 'the day' . the day yang zul akan cakap dengan aku ^^
kalau sampai nak spm nanti pon dea tak say pape . or at least mintak maaf .. gudluck je laa untuk spm kau ;)    memangg tak tenang laa kau nanti .. bukan nak doa . tapi .. ntah . takpelaaa . terpulang laa kat deaa .
kau dengan kawan kawan kau semua penah buat aku terasa hati .. pandai pandai laa mintak maaf time nak exam nanti ..
ok . tutup cerita bodoh tuuu .
today .. dah masuk 4 hari aku taknampakk 'sayang' aku kat dewan :(
rendu dohhhh nak tengok muka dea ;3
2 hari exam haritu aku usha je dea kat belakangg xD
omg muka dea macho doh bile jawab exam xDDDD
so bile dah 4 hari taknampak nie . temasuk sabtu ahad .. rasa macam tak tentu arah . cewahh . ok . aku tipuu xD hahaa
aku tanya shah . shah taktau .. aku tanya aan .. ohh rupanya tangan dea teseliuhh . kesian sayangg saya :(
semoga cepat sembuhh A ! ;D
harinie paper agama .. ok laa . aku tak baca buku pon kot . pagi datang sekolah tu baru aku baca . so , esok akaun . WHOOOOOOOOW . berdoa , usaha , tawakal dan redha je laa ;3   folio add math pon aku tak hanta lagi nie ..
haishh ain ain .. ape nak jadi nie -.-
ok .. aku nak study akaun . tekangkang kang aku esokk . orang lain jawab aku mengange sedut angin ;3
wish me luck ok semua readers readers saya  ^^
byebye ^^v

0 comments: