CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, 30 May 2012

a little jeolousy is healthy ♥

soo .. ehemm ehemmm ..
silly ! it's full of sadnessssssss !
actually aku nak story pasal benda lain tadi .. tapii .. tiba tiba .. aku terasa lain .. so .. i'm gonna mencurahkan apa yang aku rasa sebenarnya ..

so .. untuk pengetahuan anda anda semua .. saya single lolololll
100000% single ^^
it's been 5 month and tomorrow 6month ,,
aku still tak couple couple after break tapi dea dah couple . mm ok sukahaty dea ~

so .. cerita harinie sebenanya pasal inul dengan christiano ronaldo .. ok tak aku tipu ..
actually aku JELLY gila dohh bila tengok couple couple kat sekeliling aku nie .. -.-
kat sekolah ade couple .. kat tepi jalan ada couple .. tengok orang naik moto .. dengan couple .. pegi mall nampak couple .. pegi taman apatah lagi .. nampak tak konsep sekarangggg ? hmmm -.-
main facebook tengok dp .. dp dengan couple .. upload pic . pic dengan couple bersama caption yang agak macam lirik lagu lady gaga . haihh jelly dohh .. hari hari acam nie mana boleh tahan ..

actually entah laaa .. to be honest kadang kadang aku still berharap kat dea .. kadang kadang aku rasa macam aku dah takde perasaan kat dea .. kadang kadang aku rasa rendu dea .. kadang kadang aku rasa aku macam benci deaaaa .. entah laaa .. macam yang aku penah cakap i can't understand with my feeling since i've lost you ..

tapi dah laa .. aku nak try bagi peluang kat orang lain .. aku nak try buakak hati untuk orang lain .. terima orang lainnn .. who knows ade yang lebih better dari dea :)
btw .. kalau suka aku better cakap dohhh .. aku tengah suka ramai niehh .. sapa bagi respon lampu hijau jee laa bak kata Mr.Os hahaaaa .

btw .. tadi enn .. ish kejap .. aku kann bila bukak home tengok news feed aku semua aku mesti tekejut sampai jantung rasa macam nak tekeluar bila aku nampak status zul . haha . tak tipu dohhh ..
tadi en dea cakap ... i cried ?i feel like a jerk now .. ok maybe iam .
ok .. sumpahh i really really wish it's all because of me ... i mean kalau dea cakap dea menangis tuu aku harap dea menangis sebab akuu :'(

aku takk tipu laa .. aku still tak boleh lupakan dea dohhh . hmmm
i just really really miss him . terlalu rendu semua benda yang kitorang dah been through ..
aku taktau macam mana dea boleh act like he don't care macam niee ..
aku taktau laa kalau dea memang betul betul dah lupakan aku or takk tapi aku nak jadi macam deaaaaa ..
tak terlalu menggedik nak show ape yang dea rasa .. hmmm
ok .. it's different laa . dea lelaki .. aku perempuan ..
perempuan lebih suka meluahkan .. lelak lebih suka pendam , simpan ...
ahhhh . serabutt la ! -.-

tiba tiba aku teringad mimpi aku haritu . hahaaa ..
dea hensom sangadddd .. dea pegang tangan akuu . dea kata dea still sayang akuu . dea sembang sembang dengan aku . ketawa ketawa dengan aku .. ok .. aku rendu dea :'D

fuhhh ! *switch off the light .
ok gudnyte readers ..

p/s : aku memang suka menaep time time macam nie ..
[3:27 am}



0 comments: